Be You 3×3 Challenge 2020 powered by Meda Park

Am sperat, ne-am dorit, am muncit enorm!

Așteptam cu nerăbdare să ne revedem, să jucăm baschet 3×3, să desfășurăm ateliere nonformale, să ne distrăm, să socializăm, să creștem comunitatea minunată din jurul turneelor și a evenimentelor noastre.

Când am ieșit din starea de urgență a fost prima speranță, vedeam cazurile de îmbolnăviri cu virusul pandemic în scădere, rând pe rând interdicțiile se ridicau și se pregăteau noi relaxări.

Tendința era bună, starea de alertă își arăta finalul și astfel am prins curaj să intensificăm pregătirile. Am muncit mult, am investit în turneu susținuți de sponsori pentru a avea cel mai tare eveniment de până acum.

Totul era pregătit.

Din nefericire, de ce ne era teamă se întâmplă. Pandemia Covid-19 se află din nou pe o pantă ascendentă și ne pune în pericol sănătatea.

Ne-am consultat în ultimele zile cu specialiști în sănătate și siguranța persoanelor, cu parteneri și sponsori, cu jucători și voluntari.

Ascultând sfaturile lor, care coincid cu părerea noastră, am decis să AMÂNĂM turneele Meda Park 3×3 Cup și Be You 3×3 Challenge până când organizarea acestora o să fie sigură pentru echipele participante, spectatori și personalul implicat.

Sănătatea noastră, a tuturor, este mai importantă în acest moment și vă îndemnăm să respectăm cu toții normele de siguranță  sanitară pentru că astfel ne vom întoarce mai repede la o viață cât mai normală și vom rămâne sănătoși.

Rămâneți alături de noi cu speranța că veștile bune vor apărea în curând!

Vă mulțumim pentru susținere și înțelegere și vă urăm SĂNĂTATE!

PS: Rugăm căpitanii echipelor înscrise să își verifice adresele de email aferente contului FIBA (inclusiv în spam).

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *