Be You 3×3 Challenge 2022

BE YOU 3×3 powered by MEDA PARKBE YOU 3×3 Challenge powered by MEDA PARK

28 – 31 iulie 2022, Piața Tricolorului, Târgoviște

Cu TINErii in CENTRU!

Eveniment sportiv de fundraising

”Be You 3×3 Challenge powered by Meda Park”

Cel mai popular sport urban de echipă din lume, baschetul 3×3, revine la Târgoviște.

Cea de-a cincea ediție a Be You 3×3 Challenge powered by Meda Park vă așteaptă în Piața Tricolorului, între 28-31 iulie cu baschet 3×3 de calitate, concursuri inedite pentru public, ateliere pentru tineri, muzică bună, timp prețios petrecut alături de oameni dragi și multe alte surprize.

Evenimentul este posibil cu sprijinul sponsorului principal, Meda Park și prin parteneriatele cu Primăria Târgoviște și Crucea Roșie Dâmbovița. Vom juca pe suprafața oficială FIBA,  Enlio, cea mai performantă din lume.

 PROGRAM:

Pentru ca turneul nostru să vă ofere o experiență frumoasă și maximul de puncte în clasamentul FIBA am decis să aducem unele modificări condițiilor de participare. Întrucât absenteismul afectează munca organizatorică și grevează jucătorii prezenți de puncte prețioase în clasamentul FIBA și de satisfacția de a juca toate partidele programate, am decis introducerea unei donații minime de participare care să descurajeze înscrierile fictive. Cu ajutorul acestei donații vom cofinanța înființarea unui Centru Multifuncțional de Tineret, activități de educație nonformală și vom sprijini din punct de vedere financiar tinerii cu oportunități reduse din toată țara care vor participa în proiectele internaționale organizate de Asociația Be You.

Premii BE YOU 3×3 Challenge powered by MEDA PARK:

Câștigătorii din acest an se vor bucura de burse sportive în valoare de peste 10 000 de lei oferite cu sprijinul sponsorului principal, compania Meda Park:

  • Open Masculin (30 – 31 iulie) – Echipa câștigătoare primește un CEC de 5000 lei. Premiul se acordă cu condiția înscrierii a minim 12 echipe (toți jucătorii trebuie să aibă cont validat pe https://play.fiba3x3.com cu toate datele completate);
  • Open Mixt – Echipa câștigătoare primește un CEC de 2000 lei. Premiul se acordă cu condiția înscrierii a minim 8 echipe (toți jucătorii trebuie să aibă cont validat pe https://play.fiba3x3.com cu toate datele completate;). NOTĂ: La categoria Open Mixt este obligatorie prezența unei fete în joc pe toată durata meciului;
  • Youth Man (-18) – Echipa câștigătoare primește un CEC de 2000 lei. Premiul se acordă cu codiția înscrierii a minim 8 echipe (toți jucătorii trebuie să aibă cont validat pe https://play.fiba3x3.com cu toate datele completate;);
  • -13 Man, -15 Man, -15 Women, Youth Women (-18), Open Feminin – Primele 3 locuri primesc cupe, medalii și diplome.

Fiecare jucător va primi la efectuarea check-in-ului un tricou cu logo-ul oficial al turneului.

Condiții de eligibilitate:

  • Toți jucătorii trebuie să aibă cont validat pe https://play.fiba3x3.com cu toate datele completate;
  • Înscrierea echipei în competiție trebuie validată de toți jucătorii;
  • Validarea echipei în turneu se face după achitarea donației minime de înscriere. Donația se achită în conturile Asociației Be You deschise la Banca Transilvania, RO38BTRLRONCRT0325795201- Ron.

De ce Be You 3×3 Challenge powered by Meda Park?

„Be You 3×3 Challenge powered by Meda Park” este un instrument puternic pentru ruperea barierelor sociale. Contribuie la construirea unei societăți mai inclusive în care egalitatea de gen și incluziunea sunt puternic prezente. În turneul nostru își găsesc locul categorii pentru toate vârstele, de la copii până la adulți peste 60 de ani. De asemenea, baschetul în scaun rulant a devenit o categorie de tradiție, foarte apreciată de participanții la turneu și public. Astfel, reușim să înlăturăm prejudecățile și să arătăm că persoanele cu dizabilități pot practica sport și pot fi active.

„Be You 3×3 Challenge powered by Meda Park” este locul unde familiile pot juca împreună petrecând timp de calitate și pot face ca un vis să devină realitate: bunici, părinți, copii, nepoți jucând împreună într-un turneu oficial.

„Be You 3×3 Challenge powered by Meda Park” este evenimentul unde companiile își pot descoperi angajații din perspective inedite. Totodată le pot oferi noi provocări care îi vor scoate din rutină și vor uni colectivul.

„Be You 3×3 Challenge powered by Meda Park” este un instrument de coeziune socială unde educația nonformală este indispensabilă. Copiii și tinerii au parte de ateliere nonformale care abordează diverse teme și promovează cetățenia activă, incluziunea, egalitatea și toleranța.

Atmosfera vibrantă va fi întreținută de show-uri de freestyle de către cei mai buni freestyleri din lume: László Puskás și Tarryn Algar. Pe lângă momentele fascinante de spectacol, vor învăța publicul și pe cei mici să jongleze cu mingea de baschet. Totodată, ne vom bucura de prezența îndrăgitului actor de improvizație, Dan Murzea,  MC-ul evenimentului, care va oferi un farmec aparte fiecărui moment important din turneu.

Cum poți lua parte la „Be You 3×3 Challenge powered by Meda Park”?

  • Poți fi voluntar și să ai parte de cea mai tare experiență alături de oameni dedicați comunității – LINK AICI;
  • Poți fi vedeta din teren, să îți faci echipă și să te înscrii pe beyou3x3.eu;
  • Poți fi spectator și să te bucuri de un adevărat spectacol-maraton sportiv. Poți profita de oportunitatea de a câștiga premii intrând pe teren pentru a participa la concursurile pentru public. Accesul spectatorilor este liber.

Ne vedem în Piața Tricolorului din Târgoviște la „Be You 3×3 Challenge powered by Meda Park”.

Te așteptăm!

REGULAMENTUL COMPETIȚIEI – LINK AICI

VREI SĂ DEVII SPONSOR AL TURNEULUI – LINK AICI

NOTĂ: Sumele încasate la înscrierea echipelor sunt neimpozabile și sunt direcționate către proiectele educaționale, nonprofit, desfășurate de Asociația Be You.